PHOTO: LOTTE ALISSA VAN BOXEM

PHOTO: LOTTE ALISSA VAN BOXEM

 

Hallo, ik ben Ilse

Zolang ik mij kan herinneren heb ik een grote nieuwsgierigheid naar en verwondering over het innerlijk leven van de mens. Hier rond exploreren en delen in interactie met anderen is voor mij zeer waardevol. Ik neem jullie graag mee op avontuur naar die innerlijke wereld, naar die minder of helemaal onbekende delen van jezelf. Mijn workshops ontwerp ik voor al wie graag in zichzelf duikt en zo nieuwe schatten en juwelen terug mee naar boven haalt. Ik begeleid dit graag op mijn eigen speelse, creatieve, toegewijde en verdiepende manier.

 

Over Arbol: what's in a name?

Arbol is spaans voor boom. Een boom heeft voor de mens een belangrijke symbolische en archetypische betekenis: het is een wezen dat ouder en groter wordt dan de mens; hij komt het dichtst bij de hemel en verwortelt in het diepst van de aarde. Een boom straalt een soort magische oerkracht uit. De veranderingen die een boom doorheen de seizoenen ondergaat – dor in de winter, bloeiend in de lente – illustreren de cyclus die ook de mens meemaakt. 


Wil je graag een afspraak maken? Wil je meer informatie over een workshop? Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op: