Back to All Events

Creative Wanderlust


Schakel de 'noise' uit in je hoofd,

volg je ‘gut feeling’ en verheug je in wat zich ontvouwt.

paint on foot.JPG

 WAT

Je gaat onderweg met de mindset van een reiziger. Op weg in jezelf, buiten jezelf, in de natuur, met anderen of alleen. Je wandelt doelloos rond; je ontdekt (nieuwe) dingen. Je gebruikt je innerlijk kompas. Je geeft vorm en expressie aan datgene wat je op je (reis)weg tegen komt. Je schildert, tekent, fotografeert, beweegt... en experimenteert volop. 

Je tekent met je hele lichaam, je fotografeert met opzet vaag een reeks objecten, je schildert met alles buiten een penseel, je tekent met je voeten, je schildert blind contouren, je gaat schaduwen opsporen, je focust op tussenruimtes, maakt een abstractie van een complex thema, je maakt poëzie met objects trouvé, je mengt inkt met acryl met zand met papier met ... Je doet alles anders, net zoals je op reis bent in een onbekend land. Je kiest voor toeval, doet 100% je zin, volgt je impulsen en gebruikt allerlei creatieve media op onconventionele wijze. Je durft een beetje raar te doen.

blessed are the curious.JPG

Een avontuurlijk tweedaagse zowel voor 'nieuwe' creatieve reizigers als meer ervaren reizigers die graag hun creatieve projecten een hernieuwde input willen geven. Voor wie graag anders en vrijer wil leren kijken en vormgeven. 

WANNEER:   Zaterdag 6/7 en zondag 7/7 telkens van 10.30 - 17.00

WAAR:  In het atelier van Happynings, Lange Munte 88, 9860 Scheldewindeke

BIJDRAGE: €195  (incl BTW particulier/excl BTW zelfstandig) voor het hele weekend. Inclusief alle materialen, thee/koffie/knabbels en begeleiding.

VROEGBOEKKORTING! Wie inschrijft en betaalt voor 06/04/19 betaalt maar €170. 

Je inschrijving is definitief na overschrijving van het bedrag op volgend rekeningnummer: BE71 0017 9864 8869  met vermelding van je naam en 'creative wanderlust'

Naam *
Naam

 

Earlier Event: March 9
Creatieve flow workshop
Later Event: August 18
CREATIVE FIRE: schilderworkshop