"Ilse bezit de kracht en de plek om jou helemaal uit je ratrace te halen en middenin een transformerend verhaal te brengen dat je nadien op jouw manier kan vormgeven en eigen maken. Precies met die inzichten die voor jou betekenisvol zijn."  -Charlotte De Mey

"Een workshop bij Ilse voelt als een frisse douche voor je ziel, 
waar je ondergestofte deeltjes terug naar boven komen en je weer energie
voelt stromen om de dans van het leven aan te gaan."  -Cindy
  Fijn om me nog eens helemaal, onbegrensd te mogen uitleven, kleur, emotie, en ver-binden!
De diversiteit aan materialen zorgt ervoor dat er geen praktische belemmeringen zijn. 
Er was een fijne afwisseling tussen humor, diepgang en creativiteit. 
Weer een stukje van mezelf mogen ontdekken, zonder woorden,en op een positieve manier. 
Ook altijd zin-vol om nadien nog even stil te staan en dan te trachten verwoorden wat we zien bij elkaar, en wat we zelf eventueel zien, voelen bij onze eigen creatie!      -Hadewych De Smet-
"Ik vond de workshop over intuïtie bijzonder interessant: In een zeer aangename en gemoedelijke sfeer konden we even stil staan bij een bron in ons diepste zelf die we vaak vergeten aan te boren. Een ware verademing in ons aller hectische leven! De begeleiding was zeer rustig maar inspirerend en gaf aan iedereen de kans op zijn persoonlijke manier met het thema om te gaan.  Kortom: een zeer aanbevelenswaardige workshop!" - Anne Melis

Bedankt Ilse voor de waardevolle, ongedwongen, rustgevende, inhoudelijke workshop! Je bent momenteel nog een verborgen "schat"...maar dat zal niet lang meer duren!!

— Roos Dumeez

Interessante workshop, het aspect zorgen voor jezelf in een creatief beeldende context. Elke keer als ik nu voorbij mijn "werkje" kom denk ik aan het mooie verhaal. De kaarten gaven ook een mooi inzicht. Dankjewel Ilse!

— Nele Putteman

Je brengt de workshops op een heel enthousiaste manier, wat heel eigen is aan jou. De onderwerpen waar je voor kiest, hebben altijd diepgang dat je wikkelt in een creatief jasje. Daardoor wordt het behapbaar. Je brengt het op een luchtige manier waardoor je moeilijke onderwerpen kan behandelen , maar ze toch hanteerbaar blijven voor iedereen. Je bent best wel grappig, dus met een vleugje humor gebracht. De onderwerpen werden ook steeds aangepast aan wat er in de groep leefde. Er was altijd genoeg ruimte en veiligheid om te delen. Het metaforisch werken aangedikt met creatieve technieken, maakte het een boeiend leerproces gebracht op een plezierige manier.

Tanja Chmieleswki

Vandaag deze workshop gevolgd en door Ilse meegenomen geweest in een zachte en verdiepende reis naar de essentie in mij. Geluisterd, geïnspireerd, bewogen, ruimte ingenomen, gekneed, gedanst, gekleurd. Zonder veel woorden en met des te meer beelden, afgerond in het bos met het heerlijke woord dat ook hier samenbundelt hoe ik Focus en Fantasie ervaren heb: Halleluljah!   -Maaike Everaert

Ik vond het leuk en ontspannend. Er zit een goede opbouw in de sessie; er is steeds een link met het verhaal. Ik ben een beeldende denker: het tekenen bij de verschillende fragmenten vond ik verhelderend, ook omdat het bij iedereen zo anders was: de grootte binnen het blad, de vormen, kleuren,...het was echt bij iedereen anders. Ik wil zeker nog een workshop bij jou volgen!

— Louise Vermoesen

Vorm geven van je gevoelswereld via creativiteit. Vergeet je ratio en verwelkom de diepe kracht die geen woorden nodig heeft om je te vertellen wat er diep verborgen zit. Het effect is diep en je ontdekt stukjes van jezelf dat je niet eerder zag. Het is net als thuiskomen bij jezelf. Ilse weet waar ze mee bezig is!

— Samira Amerrouss

"Enthousiasme en authenticiteit"

Jouw enthousiasme en de authenticiteit waarmee je de workshops brengt zijn een echte meerwaarde. De thema's zijn dingen waar je ervaringsdeskundige in bent. Je stelt jezelf mee kwetsbaar op: niet 'boven' maar 'tussen'. Je bent vindingrijk, positief ingesteld en constructief.                                                                                     

— Eva Janssens

"Een veilige ontdekkingstocht"

De sessie voelde als een veilige ontdekkingstocht naar mijn eigen facetten en behoeftes,  in een kleine groep op spontane ongedwongen wijze en in goede handen. Je komt zelf tot inzichten die je blik op het dagelijkse leven verruimen.

— Nakoulou Leblanc

"Grote meerwaarde"

Jouw oprechtheid en verwondering over de dingen;  jouw luisterend oor, jouw sterk empatisch vermogen en jouw warme, liefdevolle, niet oordelende ongetemde vrouwenziel zijn voor mij de grote meerwaarde. Ook: een unieke accomodatie tussen de bossen en de weides van het onthaastende Landskouter.

— Kaya Jakovits.

Ik ervaar jouw workshops als mini-avontuurtjes!”

je kan heftige en behoorlijk zware thema's op een heel lichte en luchtige manier benaderen, zonder de diepgang te verliezen. De manier waarop je het creatieve vormgeeft en laat ontstaan, is voor mij absoluut een meerwaarde, alsook het mooie bos waar je ons geregeld mee naar toe neemt. Jouw betrokkenheid bij ons als deelnemers is heel erg fijn, ik ervaar je als oprecht nieuwsgierig en je geeft echte aandacht. Ook heb je de capaciteit mensen 'mee te nemen' in iets nieuws, door je eigen prikkeling, je bent er zelf zo van doordrongen dat het uitnodigt met je mee te gaan.

— Lore Verdin