Back to All Events

Intuïtie of innerlijk 'weten': over wie men jou geleerd heeft te zijn en wie je werkelijk bent.

WAT: Tijdens deze workshop focussen we ons op enkele aspecten die van essentieel belang zijn bij het herstellen van jouw intuïtie/innerlijk "weten":

  • het al te veilige achter ons laten om verder te kunnen ontwikkelen,
  • leren te verdragen wat we 'weten' en hiermee leren omgaan;
  • het hernieuwen van enkele van onze waarden,
  • leren standvastig zijn. 
  • door inzicht te verkrijgen in de eigen "te lieve, aardige en over-aangepaste delen" kan er ruimte ontstaan om een betere relatie te ontwikkelen met de eigen intuïtieve vermogens.

We nemen de metaforen vanuit het verhaal  "Vasalisa" als vertrekpunt (de 9 taken die Vasalisa moet vervullen geven ons goede inzichten in het verstevigen van onze intuïtie) en gaan van daaruit verder op zoek naar wat ons kan helpen bij het versterken van onze innerlijke stem; onze innerlijke bron van wijsheid. We zetten verdere stappen op de weg naar wie we werkelijk zijn.

Naast het verhaal maken we ook gebruik van creatieve middelen en opdrachten die je helpen bij het leren luisteren naar jouw intuïtie. 

"Ik vond de workshop over intuïtie bijzonder interessant: in een zeer aangename en gemoedelijke sfeer konden we even stil staan bij een bron in ons diepste zelf die we vaak vergeten aan te boren. Een ware verademing in ons aller hectische leven! De begeleiding was zeer rustig maar inspirerend en gaf aan iedereen de kans op zijn persoonlijke manier met het thema om te gaan. Kortom: een zeer aanbevelenswaardige workshop!" Anne Melis

WANNEER:  zondag 12/02/17 van 10.30 - 17.00

WAAR: in het atelier van Arbol

DEELNAME: €85 inclusief alle materialen, drank , gezonde knabbels en verse soep. Lunch: wie dat graag wenst kan een biologisch vegetarische broodmaaltijd  (beleg+slaatje) bestellen voor €7.50.  Je kan ook zelf voorzien in een lunch(pakket).

Wil je je graag inschrijven of heb je een vraag? Neem dan contact op via onderstaand inschrijvingsformulier. Jouw plaats is verzekerd als het bedrag is overgeschreven op volgend rekeningnummer: BE71 0017 9864 8869 met vermelding van jouw naam en datum van de workshop.

Naam *
Naam