Back to All Events

Verbinding met de ander: het cyclische in relaties

WAT: een workshop over jezelf echt verbinden met een partner. Over het cyclische in een relatie: wat je afschrikt in de ander en wat je kan samenbrengen. Om een duurzame relatie tot stand te brengen  is het nodig om  datgene wat we "lelijk" vinden -in de ander én in onszelf- te omarmen.  Het verhaal van 'Skelettevrouw' vormt de inspiratie voor deze workshop: ze toont dat een relatie een opeenvolging is van geboorte, dood en geboorte. Het verhaal leert ons dat door zelfbescherming en egoïsme niets bereikt wordt. "Alleen door jezelf te laten gaan, door je hart te schenken, alleen daardoor kun je iets voortbrengen"

We doorlopen, via het verhaal van "skelettevrouw", beeldend vormgeven en uitwisseling stap voor stap de cyclus. Op deze manier kunnen we op een diepgaande manier voeling krijgen met verschillende deelaspecten binnen een relatie. 

We werken in kleine groep: max. 7 à 8 deelnemers.

WAAR: in het atelier van Arbol, Aalmoezenijestraat 8  9860 Landskouter

BIJDRAGE: €85 (inclusief materiaal, thee/koffie/water, gezonde versnapering en verse soep) Lunch: je kan een biologisch vegetarische broodmaaltijd (beleg en slaatje) bestellen voor €7,50 of zelf voorzien in een lunch(pakket).

Wil je je graag inschrijven of heb je een vraag? Neem dan contact op via onderstaand inschrijvingsformulier. Jouw plaats is definitief gereserveerd bij betaling van het bedrag op volgend rekeningnummer: BE06 280-0400886-22 met vermelding van jouw naam en datum van de workshop.

Naam *
Naam