Trainingen voor ondernemers en organisaties

Een aanbod van workshops en korte trainingen die de kwaliteit van jouw zaak en/of organisatie op duurzame wijze vergroten. 

Arbol focust op 2 essentiële thema's binnen welzijn: creativiteit en zelfzorg.

Creativiteit als een attitude binnen leven en werk én als een efficiënt middel om te groeien.

Zelfzorg als attitude om duurzaamheid en kwaliteit te bieden en ervaren.

 
 

Knipsel_pastels2.JPG

Tweedaagse training creatieve werkvormen en methodieken

Creatieve interventiemogelijkheden die helpen om meer beweging te brengen bij cliënten. Soms is praten, inzicht verwerven en proberen te begrijpen niet voldoende. Soms blijft een cliënt hangen in het 'praten over'. Zo lopen gesprekken vast.  Hier kunnen creatieve werkvormen een zeer efficiënt hulpmiddel zijn.

 
Knipsel_tol_balance.JPG

Traject zelfzorg: hoe bouw je op duurzame wijze aan een stevige balans?

Tijdens dit traject ga je op zoek naar wat helpt om de energetische bankrekening van jezelf en je onderneming in plus te houden. Wat zijn krachten, interne en externe hulpbronnen, mogelijkheden die helpen om duurzaam op weg te gaan? Het doel is een intrinsiek stevige balans op te bouwen van waaruit je krachtig kan (bege)leiden.

Eerste reeks start eind oktober 2018. Meer info binnenkort!

 
Knipsel_logic_einstein.JPG

Creativiteit en verbeeldingskracht 

Een workshop over de kracht van onze verbeelding, het openen van je creatieve intelligentie en over het belang om regelmatig af te wijken van de rechte logische lijn. Over het activeren van onze -vaak minder geoefende- rechterhersenhelft en hoe dit kan helpen om nieuwe mogelijkheden te openen alsook perfectionisme en burn out kan voorkomen en verminderen.

Meer info binnenkort!