Coaching en training voor ondernemers en organisaties

 

Knipsel_pastels2.JPG

Tweedaagse training creatieve werkvormen en methodieken

Creatieve interventiemogelijkheden die helpen om meer beweging te brengen bij cliënten. Soms is praten, inzicht verwerven en proberen te begrijpen niet voldoende. Soms blijft een cliënt hangen in het 'praten over'. Zo lopen gesprekken vast.  Hier kunnen creatieve werkvormen een zeer efficiënt hulpmiddel zijn.

 
Knipsel_tol_balance.JPG

zelfzorg & flow

Centraal in dit traject staat het grote belang van regelmatig terug bij jezelf komen zodat je je dagelijkse werk gevoed, geïnspireerd en bezield kan aanvangen. Deze beweging van bij jezelf zijn en in actief in de wereld zijn kan als een cyclus opgevat worden dat zich steeds opnieuw herhaald. Je bewustzijn van deze cyclus vergroten en inzicht krijgen in jouw specifieke cyclus vormen de rode draad van dit traject. 

Tijdens dit traject ga je ook op zoek naar wat helpt om de "energetische bankrekening" van jezelf en je onderneming positief te houden. Wat zijn krachten,  hulpbronnen, mogelijkheden die helpen om duurzaam op weg te gaan? Het doel is een intrinsiek stevige basis op te bouwen van waaruit je krachtig kan (bege)leiden.

Start eerstvolgend traject: woensdag 28/01/19 van 9.30 - 12.00 in het Blinkhuis (Gent)

 
cirkels1.jpg

‘Creatieve flow in ondernemen’

Traject voor bewust ondernemende creatives

Early adopters traject startdatum: 02/04/2019

 
Knipsel_balanced_stones_sunset.JPG

Loopbaancoaching voor ondernemers

Coaching voor zowel startende als meer ervaren ondernemers.

Voor deze trajecten kan je gebruik maken van VDAB loopbaancheques.

 
Knipsel_loopbaancheques_vdab.PNG