Back to All Events

Pinkola sessie: "Verbintenis met de ander"

-Egon Schiele-

WANNEER: zaterdag 12 december 2015 van 10.00 tot 13.00

WAT: een workshop over jezelf echt verbinden met een partner. Over het cyclische in een relatie: wat je afschrikt in de ander en wat je kan samenbrengen. Om een duurzame relatie tot stand te brengen  is het nodig om  datgene wat we "lelijk" vinden  te omarmen.  Het verhaal van 'Skelettevrouw' vormt de inspiratie voor deze workshop: ze toont dat een relatie een opeenvolging is van geboorte, dood en geboorte. Het verhaal leert ons dat door zelfbescherming en egoïsme niets bereikt wordt. "Alleen door jezelf te laten gaan, door je hart te schenken, alleen daardoor kun je iets voortbrengen"

WAAR: in het atelier van Arbol, Aalmoezenijestraat 8  9860 Landskouter

PRIJS: 50€  (inclusief materiaal, thee/koffie/water en gezonde versnapering) Jouw plaatsje in de workshop is verzekerd na inschrijving en betaling van het juiste bedrag op rekeningnummer BE06 280-0400886-22 met vermelding van naam en datum van de workshop.

Na de workshop is er de mogelijkheid om ter plaatse een soep en broodmaaltijd te delen voor 5€ pp. Indien je dit wenst graag vermelden bij de inschrijving.

Earlier Event: November 7
Pinkola sessie: "Herstel van de intuïtie"
Later Event: December 16
Zelfzorg: terugkeren naar jezelf