Back to All Events

Creatief ervaringsatelier

"Lose your mind and come to your senses"  -F. Perls-

WAT? Tijdens deze workshop onderzoek en ervaar je jezelf via het maken van verschillende zelfportretten. Naast het visuele (wie ben ik en hoe zie ik eruit?) ga je ook andere zintuigen aanspreken; zo kun je via beweging jezelf voelen: hoe zou dat er kunnen uitzien? Je brengt jezelf in beeld via enkele van je zintuigen. Concreet stel je -via verschillende kleine opdrachten- je zintuigen open om te ervaren, genieten en exploreren. Van hieruit maak je dan een "beeld" met verf, pastel, collages,...

Tijdens deze workshop: - ontmoet je jezelf wat inzicht en verdieping kan geven;                                                                  - maak je contact met jouw creativiteit wat inspiratie en energie                                                    geeft;                                                                                                                                                          - kom je uit je hoofd en in je lichaam door je zintuigen aan te                                                          spreken: dit brengt ontspanning en rust.

WANNEER? Zaterdag 03/10/15 van 10.00 tot 12.30/13.00

WAAR? In het atelier van ARBOL: Aalmoezenijestraat 8  9860 Landskouter

PRIJS: 50€ (incl. materiaal & koffie/thee). Inschrijven via onderstaand contactformulier en betaling voor aanvang van de workshop op rekeningnummer 280-0400886 -22 met vermelding van de naam en de datum van de workshop.

Heb je nog een vraag? Stel ze gerust via het onderstaand contactformulier.