Back to All Events

Mad tea party: onmogelijk bestaat niet

Een speelse, creatieve en geestverruimende workshop!

Vanaf 14.00 zijn jullie welkom om mee aan tafel te schuiven en jullie over te geven aan een speelse exploratie van jullie verloren gewaande, sluimerende, kleine, grote en/of (on)mogelijke verlangens. We stellen ons voor dat alles mogelijk is; we laten onze gangbare logica thuis en we stappen de sfeer binnen van Alice in wonderland: we jump into the rabbit hole.  Samen met andere genodigden genieten we van een "mad tea moment": we draaien de zaken om; leren van de (gekke) ingevingen van anderen: we laten ons blindelings leiden door een penseel en ontdekken wat die ons wil tonen; we genieten van heerlijke vegan pie & cake; liters thee... niets moet alles kan.  Een workshop die jou vanuit "madness" even wat dichter bij jezelf wil brengen.

  Alice: " This is impossible!"       Mad Hatter: "ONLY if you believe it is."

Bijdrage: 45€ (inclusief alle materialen, thee en vegan gebak)

Maximum 8 deelnemers. Een plaats in  de workshop is verzekerd na inschrijving en betaling van het juiste bedrag op rekeningnummer 280-0400886-22 met vermelding van naam en datum van de workshop.

Zin in anders dan anders? Schrijf je in via onderstaand formulier!