Back to All Events

Dagworkshop verbindend communiceren en creatieve verdieping

WANNEER: Zaterdag  27 februari 2015 van 10.00 tot 16.30

WAT: Een dagworkshop rond verbinding met jezelf en de ander.

"Verbindende Communicatie, wat is het en hoe begin je eraan? Loop je ook wel 's vast in je communicatie? Reageer je soms feller dan je bedoelde? Komen de woorden er op een ongelukkige manier uit? Heb je 't idee niet altijd begrepen te zijn? Of begrijp je de ander niet?"

In de voormiddag krijg je een kort en duidelijk theoretisch communicatiekader als handvat aangereikt. Met behulp van dit kader verbinden we ons allereerst met onze eigen binnenwereld: wat leeft er daar, wat voel ik en wat heb ik nodig? Dat is nl de eerste stap in het gaan verbinden met een ander, contact maken met wat er is in onszelf... (begeleiding door Lore Verdin van BirdsCanFly)

Tijdens de middagpauze (1u) wordt er een biologische soep- en broodmaaltijd aangeboden.

In de namiddag verfrissen we eerst ons lichaam en onze geest door een kleine boswandeling of een korte ontspanningssessie (yoga, beweging). Daarna verdiepen we ons verder in onze behoeften en de moeite die we vaak ervaren deze toe te laten (bewust/onbewust). We verdiepen dit thema via creatieve methodieken: we geven vorm en uitdrukking aan één of meerdere behoeften via verf, klei, kleur,...  We gaan uit ons hoofd en in ons voelen en ervaren. We proberen m.a.w. behoeften te herkennen én te erkennen door ze vormelijk een plaats te geven en "in de wereld te zetten".  Dit versterkt de verbinding met jouw (diepe) behoefte(n) en stelt jou in staat om er vlugger en beter contact mee te maken.  Begeleiding door Ilse Makelberge

Waar:  ARBOL, Aalmoezenijestraat 8, Oosterzele, België (kaart)

Prijs :€85 (inclusief materiaal, thee/koffie/water, gezonde versnapering en een biologische soep- en broodmaaltijd).

Wil je je graag inschrijven of heb je een vraag? Neem dan contact op via onderstaand inschrijvingsformulier. Jouw inschrijving is pas definitief als een voorschot van €25  is overgeschreven op volgend rekeningnummer: BE06 280-0400886-22 met vermelding van jouw naam en datum van de workshop.

Naam *
NaamEarlier Event: February 15
Dans- en beeldexpressie