Back to All Events

Fantasie en Focus

WAT: Het einde van het jaar is voor velen een reflectiemoment over het voorbije en het nieuwe jaar: dromen, ideeën en wensen drijven voorbij. Deze workshop wil het grote belang van échte dromen hebben - vooral in moeilijke tijden - naar voor schuiven. Via het verhaal "Het meisje met de zwavelstokjes" maken we een onderscheid tussen voedende, stimulerende dromen en dromen die stilstand in de hand werken.

We hebben het over een - al te menselijke - valkuil: de angst voor verandering die maakt dat we problemen of lastige kwesties afzwakken door vol enthousiasme te fantaseren over betere tijden of niet te realiseren oplossingen. 

Wanneer je in een situatie komt met weinig keuzemogelijkheden, net dan is het uiterst belangrijk om echte, 'sterke' dromen te hebben ipv dromen die je even warm, zoet houden maar die uiteindelijk nergens toe leiden.

We doen samen een "eindejaarsritueel": we laten dromen los die ons niet meer dienen en verwelkomen echte dromen.

OPMERKING: deze workshop kan op vraag en mits voldoende deelnemers ook s'avonds van 19.30 - 21.45 doorgaan. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

WAAR: In het atelier van Arbol, Aalmoezenijestraat 8  9860 Landskouter

PRIJS: €40 (inclusief materiaal, thee/koffie/water en een gezonde versnapering). Jouw plaats in de workshop is verzekerd na inschrijving en betaling van het juiste bedrag op rekeningnummer BE06 280-0400886-22 met vermelding van naam en datum van de workshop.

Heb je nog een vraag? Wil je je graag inschrijven? Gebruik onderstaand contactformulier