Back to All Events

Proefworkshop "vergeten verlangens en verborgen talenten"

 

Wat zijn jouw diepe verlangens? Waar hunker je naar? Soms komt niet meteen een duidelijk antwoord maar wel een gevoel, een vaag idee, iets waar je niet meteen je vinger kan op leggen maar je herkent wel "iets"..... Naar diepe verlangens moet je vaak meer zoeken; ze liggen vaak onder een dikke laag stof verborgen.

In deze workshop gaan we de borstel bovenhalen en op zoek naar "vergeten" verlangens. Via creatieve middelen proberen we (opnieuw) contact te maken met "vergeten" verlangens. We zullen onderweg ook ervaren dat het (opnieuw) zichtbaar maken van deze verlangens soms kan samen gaan met het zichtbaar maken van bepaalde (nieuwe) talenten.

Wanneer is het tijd om jouw verlangens te onderzoeken? Wanneer je een lade vol onafgewerkte tekeningen, naaiwerkjes, teksten, partituren, schetsen, ideeën,... hebt. Wanneer je stiekem (creatieve) tijd voor jezelf neemt; wanneer je jezelf vaak hoort zeggen: "Als het opnieuw lente wordt dan zal ik er aan beginnen", "Als ik eens een hele dag voor mezelf heb dan zal ik het afwerken", "Als...dan...". Dit exploreren kan nieuwe, verrassende inzichten geven waardoor je belangrijke (vergeten) verlangens opnieuw op het voorplan zet. Stel je voor...

   

prijs proefworkshop: 35€

Earlier Event: October 3
Creatief ervaringsatelier