Back to All Events

Dans- en beeldexpressie

WAT  We starten met het opwarmen en losmaken van ons lichaam. Daarna exploreren we ons lichaam, onze gewaarwordingen, ervaringen van het moment en bewegen we met wat er in ons leeft. We bouwen langzaam op via eenvoudige leuke oefeningen en vrije dans(expressie). Vanuit de beweging gaan we wat we in ons voelen en ervaren proberen in een beeld te zetten: hoe zou dat er kunnen uitzien? Heel intuïtief en gevoelsmatig geven we met verf vorm aan de beweging die we binnenin voelen. We zetten onszelf in beeld. Een workshop waar je jezelf ontmoet, jouw creativiteit stimuleert en ontspanning ervaart door je hoofd los te laten en in je lijf te komen. We doen dit alles met respect voor ieder zijn grenzen en eigenheid:  je beweegt hoe het voor jou goed voelt.

Iedereen kan deelnemen: er is geen voorkennis of ervaring vereist, enkel nieuwsgierigheid en een verlangen om te exploreren rond jezelf.

We werken in kleine groepjes van max. 6 deelnemers.

Begeleiding door Ilse Makelberge van Arbol

WANNEER Maandagavond  25/01, 01/02 en 15/02 telkens van 19.30 tot 22.00. De sessies kunnen ook  los van elkaar worden gevolgd;

BIJDRAGE  €40 per sessie, € 110 voor de reeks. Inschrijven doe je door een mail te sturen via onderstaand inschrijvingsformulier en het bedrag  voor aanvang van de sessies over te schrijven op volgend rekeningnummer: BE06 280 04008 8622 met vermelding van jouw naam en de workshop/sessie.

Naam *
Naam