Back to All Events

Creative wanderlust: weekend


paint on foot.JPG

WAT

Je gaat onderweg met de mindset van een reiziger. Op weg in jezelf, buiten jezelf, in de natuur, met anderen of alleen. Je wandelt doelloos rond; je ontdekt (nieuwe) dingen. Je gebruikt je innerlijk kompas. Je geeft vorm en expressie aan datgene wat je op je (reis)weg tegen komt. Je schildert, tekent, fotografeert, beweegt... en experimenteert volop. 

Je tekent met je hele lichaam, je fotografeert met opzet vaag een reeks objecten, je schildert met alles buiten een penseel, je tekent met je voeten, je schildert blind contouren, je gaat schaduwen opsporen, je focust op tussenruimtes, maakt een abstractie van een complex thema, je maakt poëzie met objects trouvé,... Je doet alles anders, net zoals je op reis bent in een onbekend land. Je kiest voor toeval, doet 100% je zin, volgt je impulsen en gebruikt allerlei creatieve media op onconventionele wijze. Je durft een beetje raar te doen.

Schakel de 'noise' uit in je hoofd, volg je gut feeling en verheug je in wat zich ontvouwt.

Een avontuurlijk tweedaagse zowel voor 'nieuwe' creatieve reizigers als meer ervaren reizigers die graag hun creatieve projecten een hernieuwde input willen geven. Voor wie graag anders en vrijer wil leren kijken en vormgeven. 

 
 

WANNEER:   Zaterdag 15/7 en zondag 16/7 telkens van 10.30 - 17.00

WAAR: Atelier van Arbol  Aalmoezenijestraat 8  9860 Landskouter.

BIJDRAGE: €175 voor de tweedaagse. Inclusief alle materialenVROEGBOEKKORTING: inschrijven en betalen voor 06/06:  160. Jouw inschrijving is definitief na overschrijving van het bedrag op volgend rekeningnummer: BE71 0017 9864 8869  met vermelding van je naam en 'creative wanderlust'

Wil je je graag inschrijven? Heb je nog vragen? Gebruik hiervoor onderstaand inschrijvingsformulier.

Naam *
Naam

 

 

 

Earlier Event: July 8
Dagworkshop: 'Creative flow'